loading...
انجمن علمی مدیریت فناوری اطلاعات پیام نور تهران غرب
آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
خرید و فروش کتاب های قدیمیمان 83 4253 azarzareh
اسلایدهای هوش مصنوعی و منطق فازی 6 967 923844306
عنوان پایان نامه شما چیست؟دوستانی که سمینار یا پایان نامه دارند بخونند) 22 1229 ameneh
نماینده کلاس سمینار استاد محمودی 10 696 ebrahimit
اعتراض به کلاس روش تحقیق استاد وزیر زنجانی 8 694 ebrahimit
کارت دانشجویی هوشمند 0 361 ebrahimit
ERP استاد شایان 1 361 kianafarokhi
ترجمه مقالات ERP 2015 (برنامه ریزی منابع سازمان) کلاس آقای دکتر احمدی ترم دوم سال 93 5 709 itdm
دانشجویان مرکز قشم کسی هست این ترم سمینار با دکتر قلی پور داشته باشه 4 450 dehghanian
کمک: چگونگی تدوین نقشه راه و عملیاتی کردن اهداف پروژه 1 322 hrt007_m
مشکل با lms 4 470 sanisa
تکمیل پرسشنامه پایان نامه (ضروری) 7 482 rogayehi
روش تحقیق پیشرفته حضوری- راهنمایی 2 302 asra
نمره 2 327 917402487
عدم اعلام نمرات تشریحی منطق فازی و مدیریت دانش و فناوری های مدیریت دانش 4 372 917402487
خلاصه کتاب روش تحقیق پیشرفته دکتر پرهیزگار بهمراه پاسخنامه نمونه سوالات 0 454 hamid_me1980
راهنمایی سمینار 4 555 sanisa
تشکیل کلاس سیستم های برنامه ریزی منابع سازمان 2 258 ebrahimit
پایان نامه 20 1367 rogayehi
اطلاعیه ثبت نام در کارگاه مقاله نویسی به صورت مجازی 0 200 shahverdi
jafar1353 بازدید : 145 یکشنبه 08 تیر 1393 نظرات (1)

هفت نکته راجع  به اینترنت که احتمالا نمیدانید

گرداوری :جعفر سلیمانی

 

 در حالی که هر روزه از اینترنت به عنوان یکی از ابزارهای اصلی برای ارتباطات و حتی و کسب و کار خود بهره میبریم، اما باید یکبار از خود سوال بپرسیم که چقدر از اینترنت میدانیم. اینکه اینترنت به واقع چیست و چگونه میتوان از آن بهره برد.

شاید به قدری در فضای وب و سایبری مشغول و غرق شده ایم که اساسا فراموش کرده ایم که در یک چنین فضایی به سر میبریم. اما لازم است که گاهی سری بالا کنیم و از ماهیت آنچه در آن به سر میبریم و تاریخچه آن بیشتر اطلاعات بدست آوریم.

البته در اینجا ما قصد آن را نداریم که وارد مبحث ماهیت اینترنت و وب و یا تاریخچه آن شویم، چرا که این موضوع مباحث مفصل و چالشی را در بر دارد و قطعا تعریف ماهیت اینترنت چیزی نیست که در یک گزارش کوتاه بتوان به شکل جامع به آن پرداخت. بلکه در اینجا هدف ما این است که شما را با هفت نکته جالب در خصوص اینترنت و وب آشنا سازیم که در آن ضمن تمرکز بر جنبه سرگرم کننده، کمی چاشنی اطلاعات عمومی در خصوص اینترنت نیز مخلوط باشد:

هفت نکته در رابطه با اینترنت که احتمالا نمی‌دانید!

1 – انسان ها تنها 49 درصد از کل ترافیک اینترنت را شکل داده اند. الباقی؟ 51 درصد دیگر ترافیک اینترنت توسط Bot ها (ربات های رایانه ای که در واقع برنامه هایی برای انجام امور تعریف شده به شکل خودکار هستند) شکل داده شده است.

هفت نکته در رابطه با اینترنت که احتمالا نمی‌دانید!

2 – مجموع وب سایتهای نامرئی و ثبت نشده که در موتور های جستجو یافته نمی‌شوند (Deep Web) 500 برابر بزرگتر و بیشتر از وب سایتهای مرئی و قابل جستجو و بازدید (Surface Web) است.

هفت نکته در رابطه با اینترنت که احتمالا نمی‌دانید!

3 – سرعت اینترنت در پایگاه بین المللی فضایی بیشتر از متوسط سرعت اینترنت در استرالیا است و متوسط سرعت اینترنت در استرالیا بیش از سه و نیم برابر متوسط سرعت اینترنت در ایران است.

هفت نکته در رابطه با اینترنت که احتمالا نمی‌دانید!

4 – هنگ کنگ با متوسط سرعت اینترنت 82.6 Mbps سریعترین اینترنت دنیا را دارد و نیجر با 0.6 Mbps تنبل ترین اینترنت دنیا را در اختیار دارد. ایران با متوسط سرعت 4.02 Mbps در رتبه 154 در بین 192کشور قرار گرفته است.

هفت نکته در رابطه با اینترنت که احتمالا نمی‌دانید!

5 – 4 سال طول کشید تا رقم کاربران اینترنت به 50 میلیون نفر رسید. در حالی که برای رسیدن تلویزیون به همین میزان کاربر 13 سال و برای رادیو 18 سال زمان صرف شد.

هفت نکته در رابطه با اینترنت که احتمالا نمی‌دانید!

6 – اولین وب سایت دنیا در سال 1991 ساخته شد. شما میتوانید این وب سایت را در اینجا مشاهده کنید. (www.info.cern.ch)

هفت نکته در رابطه با اینترنت که احتمالا نمی‌دانید!

7 – اولین وب کم در دانشگاه کمبریج و در سال 1993 برای رصد و مشاهده یک قهوه جوش مورد استفاده قرار گرفت.

 

هفت نکته در رابطه با اینترنت که احتمالا نمی‌دانید!
zohrehmoradi بازدید : 163 سه شنبه 27 خرداد 1393 نظرات (0)

سلام به همه دوستان

باتوجه ب اینکه امتحان درس روش شناسی سخت بوده ازشما خواستارم که توی فایل گلستان خودتون اعتراض بزنید تا امتحان دوباره برگزار بشه.حتی چه های که با نمره پایین پاس کرده  اند

samin91 بازدید : 261 پنجشنبه 22 خرداد 1393 نظرات (2)

دوستان عزیز سلام

امیدوارم که امتحانات را تا اینجا به خوبی گذرانده باشید

امتحان دوس دولت الکترونیک که دیروز برگزار شد خیلی سخت  بود  و سوالات اصلا استاندارد نبود

من همه پاور پوینت های استاد شایان و جزوه ترجمه شده توسط بچه ها ر ا به طور کامل مطالعه کردم ولی شاید 2 تا از تستها را میشد  زد و سوالات تشریحی هم خیلی جزئی بود

من که امتحانم را خیلی بد دادم از بچه های دیگر هم که پرسیدم همین طور گفتند و همه ی جوابها با هم متفاوت بود نمی دونم چرا این دانشگاه اینقدر امتحانات را خصوصا این ترم داره سخت میگیره کاش استاد هم خبر داشته باشه !

jafar1353 بازدید : 147 جمعه 16 خرداد 1393 نظرات (0)

جام جهانی

گرداوری جعفر سلیمانی

امروز براتون میخوام یه اپلیکیشن معرفی کنم البته تحت اندروید که جریانات جام جهانی را بتونید دنبال کنید 

نرم افزارهای موبایل طراحی شده مخصوص به جام جهانی فوتبال در برزیل دقیقا این هدف را دنبال میکنند که کاربران علاقمند از سراسر دنیا را مدام در جریان تحولات این رویداد مهم ورزشی و اطلاعات مربوط به آن قرار دهند.

تنها جستجویی در گوگل برای این نرم افزار یک فهرست بلند بالا را در اختیار کاربران قرار میدهد که اغلب آنها هرچند رایگان هستند، اما نیازمند دسترسی هایی خاص از سوی کاربر میباشند. ما در اینجا دو نمونه از بهترین این نرم افزارها را که نیازمند دسترسی خاصی از سوی کاربران نیست برای شما انتخاب کرده ایم:

با این دو App هیچ نکته ای از جام جهانی را از دست ندهید!

Brazil Cup 2014

این نرم افزار یک نرم افزار خوب و تقریبا جامع است که برای استفاده از آن نیازی به هیچ دسترسی و مجوز اضافی از سوی کاربر نیست. این نرم افزار رایگان است، اما تنها مشکل در خصوص آن این است که اقدام به نمایش تبلیغات در پایین صفحه میکند. در این نرم افزار کاربر امکان انتخاب تیم مورد علاقه خود را دارد که این امکان از طریق اولین اجرای نرم افزار بعد از نصب آن قابل تنظیم است:

با این دو App هیچ نکته ای از جام جهانی را از دست ندهید!

در صورت انتخاب تیم مورد علاقه اطلاعات آن تیم به شکل ویژه در نرم افزار مورد توجه قرار گرفته و به شکل خودکار تمامی تاریخ ها و ساعتهای مربوط به بازی های تیم به همراه سایر اطلاعات با زان و مکان محل جغرافیایی کاربر همسازی شده و اطلاعات بر این پایه به کاربر عرضه میشود.

از جمله امکاناتی که در این نرم افزار برای کاربر وجود دارد عبارتست از:

تقویم: نمایش تمامی بازی ها در تقویم جام جهانی

علاقمندی ها: امکان اضافه کردن بازی ها و تیم ها به لیست علاقمندی ها.

مرحله گروهی: نمایش تمامی تیم ها و گروه ها به همراه بازی ها، امتیازات، رتبه و برد و باخت ها

تیم ها: اطلاعات عظیم و وسیع در خصوص تیم ها از جمله پشتیبانی توییتری، اطلاعات تیم ها، بازیکنان و بازی ها

استادیوم ها: اطلاعات مربوط به استادیوم ها از جمله لینک اطلاعات به نقشه گوگل و اطلاعات مربوط به بازی های برنامه ریزی شده در هر استادیوم

تاریخچه: تاریخچه قهرمانان، نایب قهرمانان و تیم های سوم و چهارم جام های جهانی دره های قبل:

با این دو App هیچ نکته ای از جام جهانی را از دست ندهید!

این نرم افزار همچنین اطلاعات بیشمار دیگری را نیز در اختیار کاربران قرار میدهد. برای مثال اگر اقدام به انتخاب یک بازی کنید، به صفحه بررسی و اطلاعات بازی منتقل میشوید. در این صفحه اطلاعات جامعی در خصوص هر تیم و آمار آن و همچنین آمار بازی و بازیکنان ارائه میشود.

البته برخی از این اطلاعات قبل از بازی ها و برخی دیگر بعد از بازی ها در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت. همچنین از تقویم این بازی میتوانید اقدام به اضافه کردن برخی رویدادهای مورد علاقه خود به تقویم اصلی گوشی کنید.

World Cup 2014

این نرم افزار تنها نیاز به یک مجوز و دسترسی از سوی کاربر دارد. همچنین همچون نرم افزار قبلی اقدام به نمایش تبلیغات در پایین صفحه میکند.

یکی از ویژگیهای خوب این نرم افزار این است که در ابتدا همه گروه ها را با اطلاعاتی نظیر بازی ها و امتیازات نمایش میدهد که با کلیک بر روی آیکون مربوطه میتوان اطلاعات بیشتری را نیز بدست آورد. اطلاعاتی نظیر:

بازیها: اطلاعات تمامی بازیها که البته متاسفانه همانند نرم افزار قبلی اقدام به همسان سازی زمان بر اساس محل جغرافیایی فعلی نمیکند.

رتبه بندی: نمایش اطلاعات مربوط به رتبه بندی تیم ها در هر گروه

گل زنان: جدول مربوط به گل زنان و امتیاز آور ترین بازیکنان در هر تیم.

ویدئوها: که مستقیما از FIFA TV دریافت میشوند

گالری تصاویر: که همچنین از سایت فیفا دریافت میشوند:

با این دو App هیچ نکته ای از جام جهانی را از دست ندهید!

البته به خوبی میتوان متوجه شد که این نرم افزار به اندازه Brazil Cup 2014 جامع و گسترده نیست اما ارائه فیلم ها و تصاویر از نکات مثبت این نرم افزار است که مورد نخست از آن محروم است. همچنین امکان همسازی خودکار زمان در این نرم افزار وجود ندارد که کاربر باید به شکل دستی به این موضوع بپردازد.

آیا شما نیز نرم افزار دیگر و بهتری برای رصد بازیهای جام جهانی به شکل Real-time میشناسید؟ آن را در قسمت نظرات با سایر کاربران به اشتراک بگذارید و همچنین ما را از تیم مورد علاقه خود در جام جهانی مطلع کنید.

دانلود Brazil Cup 2014 با لینک مستقیم

دانلود World Cup 2014 با لینک مستقیم

jafar1353 بازدید : 179 دوشنبه 12 خرداد 1393 نظرات (0)

پاک کردن نرم افزارها به شکل دسته ای

گرداوری جعفر سلیمانی

روزی میرسد که نگاهی به سیستم خود میکنید و متوجه میشوید که طی مدت زمانی طولانی تعداد زیادی از نرم افزارها بر روی این سیستم انباشته شده که دیگر قابل استفاده نبوده یا موضوعیت آنها از دست رفته است. حال یا میتوانید یک به یک اقدام به پاک کردن آنها از روی سیستم کنید یا آنکه با این ابزار فوق العاده همه آنها را به شکل دسته ای انتخاب و یا از طریق یک کلیک راست پاک کنید!

 

کاربران ویندوز به خوبی میدانند که ابزار ذاتی ویندوز برای پاک کردن حجم انبوهی از برنامه های نصب شده بر روی سیستم جوابگو نیست. این ابزار، کند و خسته کننده است و در برخی موارد همه ردپای نرم افزارها را پاکسازی نمیکند.

در نتیجه برای پاک کردن نرم افزارها به شکل انبوه نیازمند یک ابزار کارآمد و چابک هستیم و چه قدر خوب است که Menu Uninstaller Pro حتی به کاربران اجازه میدهد که نرم افزارهای نصب شده بر روی سیستم را تنها از طریق کلیک راست بر روی آیکون آنها از روی سیستم پاک کنند:

برنامه های خود را به شکل گروهی و با یک کلیک راست پاک کنید!

واسط کاربری نرم افزار بسیار ساده و زیبا طراحی شده است. در نمای اصلی واسط کاربری نرم افزارهایی که بر روی سیستم نصب شده اند فهرست شده که میتوانید با انتخاب هر کدام اقدام به پاک کردن آنها از روی سیستم خود کنید.

همچنین با کلیک بر روی دکمه Show Updates میتوانید از حالت User Applications به حالت User and System Applications سوییچ کنید که این امر منجر به آن میشود که کاربر بتواند اقدام به پاک کردن نرم افزارها و بروزرسانی های سیستمی نیز بکند. از سوی دیگر ابزار جستجوی این نرم افزار که در بالای واسط کاربری تعبیه شده است، برای یافتن نرم افزارهای مورد نظر بسیار کاربردی است:

برنامه های خود را به شکل گروهی و با یک کلیک راست پاک کنید!

زمانی که اقدام به انتخاب یک نرم افزار در این فهرست میکنید، اطلاعات مربوط به آن همچون نام تولید کننده، نسخه نرم افزار، اندازه و ... در نمای پایینی نمایش داده میشود. همچنین امکان دیدن اطلاعات مربوط به این نرم افزار در رجیستری ویندوز نیز وجود دارد.

نکته خوب این نرم افزار این است که با انتخاب گزینه Multiple Uninstall میتوانید نرم افزارهای متعدد را انتخاب کرده و به شکل گروهی آنها را از روی سیستم خود پاک کنید. برای اینکار کافی است که بعد از انتخاب نرم افزار یا نرم افزارهای مربوط از این فهرست دکمه Standard Uninstall را از پنل سمت راست انتخاب کنید:

برنامه های خود را به شکل گروهی و با یک کلیک راست پاک کنید!

اما یکی از قابلیت های منحصر به فرد این نرم افزار که آن را با سایر نمونه های مشابه خود متفاوت میسازد، قابلیت پاک کردن نرم افزارهای نصب شده بر روی سیستم از طریق منوی محتوایی و کلیک راست است. برای این کار کافی است که بر روی آیکون میانبر نرم افزار کلیک راست کرده و از منوی محتوایی گزینه مربوطه را انتخاب کنید. این امر سهولت پاک کردن نرم افزارها را بیشتر و فرایند کار را بسیار ساده میسازد:

برنامه های خود را به شکل گروهی و با یک کلیک راست پاک کنید!

روش سوم برای پاک کردن نرم افزارها از طریق این ابزار، این است که آیکون میانبر نرم افزار را کشیده و در پنجره Menu Uninstaller Pro رها کنید. البته در برخی موارد این گزینه به خوبی عمل نمیکند.

اما در کنار همه اینها این نرم افزار از چند قابلیت کلیدی دیگر نیز برخوردار است. از جمله امکان Export کردن فهرست تمامی برنامه های نصب شده بر روی سیستم در یک فایل CSV، امکان دسترسی به تاریخچه و Log، تغییر زبان نرم افزار، و حالت کاری نرم افزار (Normal یا Fast). همچنین کاربران امکان ایجاد یک گذرواژه برای استفاده از نرم افزار را نیز در اختیار دارند و همه اینها از طریق منوی Settings نرم افزار قابل دسترسی است:

برنامه های خود را به شکل گروهی و با یک کلیک راست پاک کنید!

این نرم افزار بر روی همه نسخه های ویندوز از XP تا ویندوز 8.1 و بر روی هر دو سیستم 64 و 32 بیتی قابل نصب و اجرا است. برای دانلود نرم افزار میتوانید از لینک مستقیم زیر استفاده کنید

 

دانلود نرم افزار با لینک مستقیم

myaribeigi بازدید : 171 جمعه 02 خرداد 1393 نظرات (1)

سلام

دوستان محترم کسی جزوه ای از این درس (مدلسازی اطلاعات سازمان) داره ؟ یا در کلاس های این درس شرکت کردین که بدونم استاد چی گفته ؟

ممنون میشم کمکم کنید.

jafar1353 بازدید : 147 چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393 نظرات (3)

با سلام خدمت همه دانشجویان گرامی MIT 

با توجه به اینکه آمار مراجعه کنندگان به سایت انجمن هرروزه بیشتر میشود و مراجعه کنندگان محترم فقط به صرف دانلود چند نمونه سوال یا پاورپوینت دورس به وب سایت مراچعه نکنند و با توجه به اینکه بیشتر دانشجویان این رشته دستی در فناوری اطلاعات و ارتباطات دارند من یک ایده برای فعال تر کردن سایت دارم که با همکاری شما دوستان فکر میکنم در جهت تسهیم دانش و بالابردن سطح اطلاعات علمی خودمون خیلی خوب باشه

ایده ای که من دارم به این صورت است که در هر چند وقت یکبار یک سوال کلیدی در مورد فناوری اطلاعات در سایت گذاشته شود و دوستان با توجه به تجربه های شخصی یا مطالعه روی این مورد جوابهای موردنظرشان را بدهند تا یک تالار بحث و گفتگوی علمی راجع به مباحث مختلف فناوری اطلاعات کم کم شکل بگیرد الان وب سایتهایی مثل برنامه نویس یا پی سی ورد و یا.. چون انجمنهای فعالی دارن  کلی رنکینکشون در بین سایتهای ایرانی بالا است

 

حال من منتظر نظرات سازنده شما در راه اندازی این قسمت در وب سایت هستم

البته با اجازه مدیران محترم انجمن و درصورت صلاحدید این پست را منتشر نمایند

jafar1353 بازدید : 159 چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393 نظرات (1)

قبل از انجام عملیات مالی آنلاین، وب سایت مورد نظر را چک کنید

گرداوری جعفر سلیمانی

منبع تابناک

بر اساس دو گزارشی که اخیرا منتشر شده است، اکنون بیش از چهار هفته از افشای حفره امنیتی خطرناک موسوم به Heartbleed میگذرد و تا کنون تقریبا در حدود نیمی از سیستم هایی که به این نقص فاجعه آمیز آلوده شده اند، همچنان آسیب پذیر هستند...

 ماه گذشته یک بررسی صورت گرفته از سوی راب گراهام، مدیر موسسه امنیتی Errata Security نشان داد که دقیقا 615 هزار و 268 سرور در سراسر دنیا در برابر حملاتی برای سرقت گذرواژه ها و دیگر اطلاعات سری و محرمانه و مالی و حتی سرقت کلیدهای رمزگذاری شده شخصی و بسیار محرمانه ای که به هکرها امکان جعل هویت یک وب سایت و رصد ترافیک رمزگذاری شده را میدهد، آسیب پذیر هستند.

متاسفانه اخیرا اعلام شده است که این رقم به 318 هزار و 239 سرور رسیده است و نکته در اینجا است که گراهام اعلام کرده است که اسکن و بررسی وی تنها سرورهایی را در بر گرفته که کتابخانه های رمزگذاری شده OpenSSLآسیب پذیر در برابر حملات را شامل هستند. یعنی حفره امنیتی Heatbleed همچنان فعال و خطر ساز است و چه بسا بیش از اینها فعال است.

یک ماه گذشت؛ حفره امنیتی Heartbleed هنوز قربانی میگیرد

از سوی دیگر گزارشی جداگانه که اخیرا منتشر شده و از مقیاس های متفاوتی استفاده کرده، نشان میدهد که تقریبا نیمی از سرورهایی که در همان روزهای اول به این حفره امنیتی آلوده شدند همچنان آسیب پذیر هستند و مشکل آنها برطرف نشده است. ین گزارش آورده است که اسکنی که با ابزاری با نام TLS Prober صورت گرفته است، حاکی از این امر است که تنها چهار روز بعد از افشا شدن حفره امنیتی Heartbleed بیش از 5 درصد از سرورهای بزرگ به آن آلوده شدند و همچنان 2.3درصد از آنها آلوده هستند.

حال این نکته را در نظر آورید که این گزارش شامل سرورهایی که به خدماتی از جمله ایمیل و VPN میپردازند نمیشود! حتی بدتر از آن این نکته در گزارش است که بیش از دو سوم از سرورهایی که به این حفره امنیتی آلوده شده اند هنوز اقدام به باطل کردن گواهی های دیجیتال سابق و اخذ گواهی جدید نکرده اند.

به این ترتیب که بروز رسانی OpenSSL در این سرورها تنها یکی از راه های مقابله با Heartbleed است در حالی که یکی از مهمترین اقدامات در این راه این است که همه سرورهای آلوده اقدام به بروز رسانی گواهی های دیجیتال خود کنند. این امر از آن روی است که حفره امنیتی Heartbleed قبل از افشا شدن، در حدود دو سال فعال بوده است!

نتیجه هایی که از این دو بررسی به دست آمده است البته به گفته پژوهشگران آنها، چندان دقیق نیست و چه بسا نتایج اصلی و واقعی بیش از اینها نشان دهنده پراکندگی و وسعت خطر Heartbleed باشد. گراهام اشاره کرده است که در زمانی که اسکن خود را برای یافتن Heartbleed آغاز کرده است، متوجه شده که برخی از سرورها مانع از انجام اسکن میشده اند.

اما و در نهایت حتی با قبول همین نتایج نیز میتوان گفت که وسعت و پراکندگی حفره امنیتی Heartbleed به شدت زیاد است و با وجود آنکه بسیاری از سرورها و وب سایتهایی که پیش از این به این حفره آلوده بوده اند، اکنون اقدام به بروزرسانی و وصله زدن خود کرده اند، همچنان خطر Heartbleed بسیاری از کاربران در سطح دنیا را تهدید میکند.

نکته مهم آنکه در ایران نیز تعداد وب سایتهایی که احتمالا به این حفره امنیتی آلوده شده اند کم نیست. پیش از این در گزارشی اقدام به معرفی کی افزونه برای گوگل کروم در راستای شناسایی وب سایتهای آلوده به این حفره امنیتی کرده ایم. همچنین بهترین پیشنهاد برای کاربران در خصوص اقداماتی از جمله نقل و انتقالات مالی از طریق وب سایت بانکها این است که قبل از ورود به وب سایت مذکور و انجام عملیات، از پاک بودن آن از Heartbleed توسط وب سایت زیر مطمئن شوند.

با وارد کردن URL وب سایت مورد نظر در این وب سایت، میتوانید از آلوده نبودن آن به Heartbleed اطمینان حاصل کنید:

https://filippo.io/Heartbleed

 

یک ماه گذشت؛ حفره امنیتی Heartbleed هنوز قربانی میگیرد
managementitmis بازدید : 143 یکشنبه 21 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

با سلام خدمت دوستان گرامی

کلاس رایگان منطق فازی و هوش مصنوعی ، پنجشنبه ۱ خرداد ساعت 9 صبح در دانشگاه پیام نور تهران غرب برگزار خواهد شد.

مدرس این کلاس جناب آقای شکری پور می باشند.

به امید دیدار شما.

لطفا دوستانی که تمایل به شرکت در این کلاس را دارند در پست مربوطه در انجمن اعلام آمادگی کنند تا از تعداد نفرات شرکت کننده مطلع و به استاد اعلام شود

jafar1353 بازدید : 121 جمعه 12 اردیبهشت 1393 نظرات (1)
زمانی که ان لاین هستیم چه اطلاعاتی از ما بر روی شبکه در حال جریان است
گرداوری :جعفر سلیمانی
آیا تا کنون این سوال را از خود پرسیده اید که در زمانی که شما آنلاین هستید، چه میزان اطلاعات در خصوص شما بر روی اینترنت قابل دسترسی است؟ اگر به این موضوع می اندیشید که در کمال امنیت در پست سیستم خود نشسته و در حال وب گردی میباشید، کاملا در اشتباه هستید. بگذارید به شما شان دهیم که چه اطلاعاتی از شما به سادگی در دسترس است...

د تا کنون بارها و بارها در خصوص زمینه های فراهم افشا شدن و سرقت اطلاعات در فضای سایبری شنیده باشی و هشدارهای بسیاری در خصوص صیانت از اطلاعات بر روی اینترنت به شما داده شده باشد. برخی از کاربران این هشدارها را جدی تلقی میکنند و برخی دیگر خیر.

در حالی که اکنون دیگر تصور در معرض افشا بودن اطلاعات شما در اینترنت یک تصور یقینی است، اما شاید به این موضوع هیچ وقت دقت نکرده باشید که آن دسته از اطلاعاتی که از شما میتواند بر روی فضای وب سرقت شود، در چه حجم و اندازه ای است. واقعیت این است که اگر از این موضوع مطلع باشید، کاملا شگفت زده خواهید شد!

در اینجا سعی داریم به شما نشان دهیم که حجم اطلاعاتی که از شما و فعالیتهای شما بر روی اینترنت به سادگی هرچه تمام تر قابل دسترسی و افشا سازی است تا چه حد بزرگ و قابل توجه است:

در حالت آنلاین، چه اطلاعاتی از شما در حال افشا شدن است؟

برای دریافت این نکته البته قرار نیست مسیری طولانی را طی کنیم. کافی است که سری به ابزار تحت وب System Scanner به آدرس زیر بزنید تا از میزان اطلاعاتی که از شما در هر لحظه آنلاین بودن در حال افشا شدن است متعجب شوید:

http://system-scanner.net

در حالت آنلاین، چه اطلاعاتی از شما در حال افشا شدن است؟

همانگونه که مشاهده میکنید با ورود به این وب سایت، به سرعت اطلاعات سیستم و موقعیت شما به همراه حجم عظیمی از داده های جزئی تر نمایش داده میشود:

در حالت آنلاین، چه اطلاعاتی از شما در حال افشا شدن است؟

این اطلاعات شامل این موارد است: مرورگری که با آن به اینترنت آمده اید، سیستم عامل شما، مشخصات سخت افزارهای سیستم شما، نوع نرم افزار امنیتی مورد استفاده، آدرس IP شما، سرعت اتصال به اینترنت، موقعیت جغرافیایی و حتی محتویات Clipboard ویندوز و بسیاری از جزئیات دیگر در خصوص شما و سیستم شما...

در حالت آنلاین، چه اطلاعاتی از شما در حال افشا شدن است؟

در این وب سایت همچنین میتوانید اقدام به روشن کردن وب کم یا میکروفون خود در صورت نیاز کنید! اگرچه در خصوص برخی از اطلاعات و عملیات ها لازم است مرورگر خود را به فایرفاکس و یا کروم و در مواقعی نیز IE تغییر دهید.

همانگونه که مشاهده میکنید، این ابزار تحت وب اگرچه در مقصود اصلی، ابزاری برای شناسایی وضعیت سیستم و ارتباط اینترنتی شما است، اما به سادگی نشان دهنده میزان و حجم اطلاعاتی است که از شما در حین آنلاین بودن – و به صرف آنلاین بودن – در حال افشا شدن است.

ان امر بیش از همیشه شما را به صرافت خواهد انداخت که باید مراقب اطلاعات خود بر روی اینترنت باشید و با هر اقدام ممکن، از جمله نصب نرم افزارهای امنیتی مناسب، از سرقت اطلاعات خود جلوگیری نمایید.

این ابزار تحت وب هم از نسخه دسکتاپ و هم از نسخه موبایل پشتیبانی میکند و همچنین افزونه آن برای مرورگر کروم نیز در فروشگاه گوگل وجود دارد.

u921211058 بازدید : 149 شنبه 06 اردیبهشت 1393 نظرات (1)

با سلام خدمت دانشجويان عزيز

از دانشجويان عزيزي كه در ترم هاي گذشته درس CMMI را قبول شده اند كسي هست راهنمايي كند چه منبع فارسي را جهت قبولي در امتحان مطالعه كنيم ؟؟؟

 

با تشكر-طافي

u921211058 بازدید : 181 شنبه 06 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

با سلام خدمت دانشجويان عزيز

از دانشجويان عزيزي كه در ترم هاي گذشته درس CMMI را قبول شده اند كسي هست راهنمايي كند چه منبع فارسي را جهت قبولي در امتحان مطالعه كنيم ؟؟؟

 

با تشكر-طافي

jafar1353 بازدید : 145 سه شنبه 02 اردیبهشت 1393 نظرات (1)
تكنيكهاي فوق العاده حستجو در گوگل
گرداوري جعفر سليماني
منبع :تابناك
موتور جستجوی قوی پیکر و قدرتمند گوگل روزانه توسط میلیونها نفر در سراسر دنیا در راستای کسب اطلاعات و جستجوی داده ها در فضای وب مورد استفاده قرار میگیرد. اما به راستی چه تعداد از کاربران از قدرتها و ترفندهای جستجوی این موتور جستجوی غول پیکر با خبر بوده و از آن استفاده بهینه میکنند؟ بگذارید شما را با چند نمونه از این ترفند های جستجو آشنا کنیم.

زمانی که صحبت از جستجوی داده ها و مطالب بر روی فضای سایبری و اینترنت به پیش می آید، ناخودآگاه انگشتان کاربران بر روی صفحه کلید میلغزد و Google.com در نوار آدرس وارد میشود.

بدون شک امروز گوگل جزو قدرتمند ترین – و شاید قدرتمند ترین – موتورهای جستجو در سراسر دنیا است که روزانه میلیونها بار مورد ارجاع قرار میگیرد. در حالی که قشر عظیمی از کاربران تنها به وارد کردن کلید واژه ها در این موتور جستجو بسنده میکنند، اما حرفه ای ها از تمامی ابزارهای این موتور جستجو استفاده بهینه میکنند.

سوال اینجا است که آیا شما نیز از ترفندها و ابزارهای جستجوی حرفه ای در گوگل استفاده میکنید یا خیر؟ اگر نه، بگذارید شما را با مهمترین ترفند ها و ابزارهای جستجوی پیشرفته در گوگل آشنا سازیم:

ده ترفند مخفی برای جستجوی حرفه ای در گوگل

1 – ماشین حساب حرفه ای گوگل

شاید بسیاری از شما تا به حال نشنیده بودید که گوگل صاحب یک ماشین حساب نیز هست! و بهتر است بدانید که این ماشین حساب نه یک نمونه معمولی و برای محاسبات ابتدایی است، بلکه قادر است محاسبات لگاریتمی پیچیده را نیز صورت دهد. این ماشین حساب ثابت هایی نظیر e و pi را میشناسد و توابعی نظیر Sin و Cos را نیز شناسایی کرده و محاسبه میکند. حتی میتوان با استفاده از گوگل اعداد را به کدهای باینری ترجمه کرد:

ده ترفند مخفی برای جستجوی حرفه ای در گوگل

2 – جستجو در دل یک وب سایت مشخص

با استفاده از کلید واژه "Site:" در فیلد جستجوی گوگل و سپس اضافه کردن سایت مورد نظر خود، میتوانید نتایج جستجو را منحصر به وب سایت مورد نظر کنید. برای مثال اگر نام "site: mittpnu.ir" را بعلاوه مثلا کلید واژه هدفمندی یارانه ها جستجو کنید، نتایج جستجو تمامی موارد مربوط به این کلید واژه از وب سایت تابناک خواهد بود:


 

3 – تبدیل مقیاسها به یکدیگر

تبدیل مقیاس های مختلف از جمله مقیاسهای اندازه گیری یا نرخ برابری ارزها به سادگی در گوگل امکانپذیر است. فرمت این جستجو به این ترتیب است:  <amount> <unit 1> in <unit 2>

برای مثال اگر به دنبال تبدیل 6 پوند وزن به کیلوگرم هستید کافی است جستجو را به ترتیب زیر شکل دهید:

6 pound in kilogram

ده ترفند مخفی برای جستجوی حرفه ای در گوگل

4 – ساعت محلی و ناحیه های زمانی

جستجوی عبارت <time> in <place> منجر به نمایش ساعت محلی در شهر یا کشور مورد نظر شما خواهد بود. برای مثال نتیجه جستجوی زیر را در تصویر میبینید:

ده ترفند مخفی برای جستجوی حرفه ای در گوگل

5 – ترجمه فوری و سریع کلمات و عبارات

راهی سریع برای ترجمه عبارات و کلمات، جستجوی آنها با این فرمت است: <translate <word> to <language>.

برای مثال میتوانید ترجمه sequence به فارسی را به این ترتیب بیابید:

ده ترفند مخفی برای جستجوی حرفه ای در گوگل

6 – جستجوی تعریف یک واژه یا اصطلاح

اما صرف نظر از معانی واژه ها، میتوانید تعریف آنها یا سایر اصطلاحات را نیز از گوگل جستجو کنید. در واقع فرهنگ لغت گوگل و عملکرد آن به شما اجازه میدهد که با وارد کردن کلید واژه Define:به همراه واژه یا عبارت مورد نظر خود، تعاریف آن را بیابید:

ده ترفند مخفی برای جستجوی حرفه ای در گوگل

7 – جستجو برای نوع خاصی از فایل

اگر میدانید که به دنبال یک فایل از نوع PDF یا Word یا هر نوع دیگری هستید، میتوانید جستجوی خود را به شکلی حرفه ای محدود کنید. فرمت این جستجو به این ترتیب است: filetype: pdf. برای مثال:

ده ترفند مخفی برای جستجوی حرفه ای در گوگل

8 – پیش بینی وضع هوا

کافی است نام شهر مورد نظر خود را به همراه کلیدواژه forcastدر گوگل جستجو کنید، در نتیجه گوگل وضعیت آب و هوای شهر مورد نظر را در حال حاضر، بعلاوه وضعیت بارندگی و رطوبت و سرعت وزش باد به همراه پیش بینی هفته آینده وضع هوا از Weather Channel برای شما نمایش میدهد:

ده ترفند مخفی برای جستجوی حرفه ای در گوگل

9 – استثناء کردن یک واژه در جستجو

شاید برای شما نیز پیش آمده است که در جستجوی خود لازم داشته اید که یک واژه را مستثنی کنید. برای مثال کلید واژه Apple را بدون iPhone جستجو کنید. در این صورت تنها کافی است که بین کلید واژه اصلی و واژه استثناء یک علامت منفی (-) قرار دهید. برای مثال: Apple –iPhone

ده ترفند مخفی برای جستجوی حرفه ای در گوگل

10 – محدود کردن زمان جستجو با ابزار تاریخ گوگل

اگر به دنبال موضوعی خاص در اینترنت میگردید که نیاز به محدود کردن زمان آن دارید – برای مثال به دنبال تمامی مطالب مرتبط با ان موضوع طی یک هفته اخیر هستید – کافی است از ابزار درونی گوگل استفاده کنید. برای اینکار بعد از جستجوی واژه مورد نظر، بر روی Search Tools کلیک کرده و سپس بر روی فیلد تعیین زمان، محدودیت زمانی خود را برای جستجو تعیین کنید:

ده ترفند مخفی برای جستجوی حرفه ای در گوگل

همانگونه که مشاهده میکنید، گوگل ابزارهای قدرتمندی برای سهولت و سرعت و دقت در جستجو در فضای اینترنت دارد. ابزارهایی که اغلب کاربران یا از آنها بی اطلاع هستند و یا اینکه چندان توجهی به آنها ندارند، اما واقعیت این است که کاربرد این ابزارها در موقعیت های خاص میتواند دقت و سرعت جستجوی شما را تا حد ممکن افزایش دهد. پس با گوگل حرفه ای برخورد کنید!

avuisa بازدید : 167 دوشنبه 01 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

سلام.می خواستن خواهش کنم دوستان دست اندرکار اگه ممکنه  در طول اردیبهشت ماه کارگاه مقاله نویسی یا پروپزال نویسی برگزار دارند.

923818189 بازدید : 233 شنبه 30 فروردین 1393 نظرات (1)

متاسفانه بعد از چندين بار تغيير زمان كلاس مجازي توسط استاد محترم تاكنون يك جلسه معارفه تشكيل شده و يك جلسه درس آنهم با استادي كه صدايشان با استاد فسنقري تفاوت فاحشي داشت ولي خودشان را استاد فسنقري معرفي نمودند به هر حال با اين وضعيتي كه براي اين درس بوجود آمده و در اين مدت باقيمانده نميشه انتظار داشت كه  سه فصل هوش مصنوعي و پنج فصل منطق فازي به خوبي تدريس و نتيجه مناسب حاصل بشه من پيشنهاد ميكنم كه درصورتيكه اكثر دانشجويان موافق باشند اين درس توسط دانشگاه حذف بشه.

923818189 بازدید : 127 شنبه 30 فروردین 1393 نظرات (0)

متاسفانه بعد از چندين بار تغيير زمان كلاس مجازي توسط استاد محترم تاكنون يك جلسه معارفه تشكيل شده و يك جلسه درس آنهم با استادي كه صدايشان با استاد فسنقري تفاوت فاحشي داشت ولي خودشان را استاد فسنقري معرفي نمودند به هر حال با اين وضعيتي كه براي اين درس بوجود آمده و در اين مدت باقيمانده نميشه انتظار داشت كه  سه فصل هوش مصنوعي و پنج فصل منطق فازي به خوبي تدريس و نتيجه مناسب حاصل بشه من پيشنهاد ميكنم كه درصورتيكه اكثر دانشجويان موافق باشند اين درس توسط دانشگاه حذف بشه.

u921211058 بازدید : 123 شنبه 30 فروردین 1393 نظرات (0)

با سلام خدمت دوستان دانشجو

اگر كسي هست كه زبان تخصصي را گذرانده و اطلاعات كافي دارد راهنمايي كند كه چه فصل هايي از اين كتاب 270 صفحه ايي را براي آزمون مطالعه كنم . حقيقتا حجم كتاب خيلي زياد ...منتظر جوابتون هستم.

ممنون-طافي

 

jafar1353 بازدید : 177 شنبه 23 فروردین 1393 نظرات (0)

چگونه حسابهاي كاربري خود را از راه دور logout نماييم

گردآوري  جعفر سليماني

منبع تابناك

با سلام خدمت دانشجويان گرامي

امروز براتون يه موضوع مفيد و كاربردي آماده كردم كه خيلي وقتها ميتونه به كمكتون بياد و از هك شدن اطلاعاتتون جلوگيري كنه

 

 

حتما برای شما نیز پیش آمده که از یک محیط عمومی مانند کافی نت یا سایت‌های دانشکده‌ها، به حساب‌های کاربری ایمیل یا شبکه اجتماعی خود وارد شده‌اید، ولی فراموش کرده‌اید از آن خارج شده یا Log Out کنید. در چنین مواقعی چگونه می‌توان از روی سیستم دیگر، حساب کاربری را از راه دور و به شکل Remote کنترل و از آن Log out کرد؟

 این اتفاقی عادی است که بارها برای کاربران رخ داده که بیشتر کاربران فراموش می‌کنند حساب کاربری خود را در یک سیستم با استفاده عمومی Log Out کنند. خوشبختانه در چنین مواردی، راه‌هایی است که می‌توانید به وسیله آن از حساب کاربری جی میل یا شبکه اجتماعی خود خارج شوید.

در اینجا با هم چگونگی کنترل و خروج از حساب کاربری جی میل و شبکه اجتماعی فیس بوک را مرور می‌کنیم
.

چگونه حساب‌های کاربری خود را از راه دور Log Out کنیم؟

خروج از Gmail روی سیستم

جی میل روشی بسیار ساده برای Log Out کردن و پایان دادن به session‌ها ارائه می‌کند. برای خروج از حساب جی میل از راه دور، وارد حساب کاربری خود شوید و به پایان صفحه Inbox بروید. در پایین صفحه و در گوشه سمت راست صفحه، دکمه‌هایی برای نمایش آخرین فعالیت شما بر روی جی میل و دیدن جزئیات آن وجود دارد. روی دکمه Details کلیک کنید.

چگونه حساب‌های کاربری خود را از راه دور Log Out کنیم؟


تب جدیدی باز می‌شود که در آن همه فعالیت‌های شما و session‌های فعال فعلی بر روی حساب کاربری شما دیده می‌شود. در این پنجره شما می‌توانید اطلاعات مربوط به زمان و مکان ورود به حساب کاربری و حتی دستگاهی که از آن استفاده شده – رایانه یا موبایل – را ببینید:


چگونه حساب‌های کاربری خود را از راه دور Log Out کنیم؟


همان گونه که در تصویر بالا می‌بینید، دکمه‌ای به نام Sign out all other sessions وجود دارد که با کلیک بر آن می‌توانید به سادگی حساب کاربری خود را در هر سیستم و مرورگری و در هر نقطه‌ای که فعال باشد Log Out کنید.

خروج از جی میل روی گوشی موبایل

این روش، تنها حساب کاربری شما را روی مرورگرهای وب رایانه Log Out می‌کند. در نتیجه هنوز در خصوص گوشی موبایل و برنامه‌های آن در این زمینه کارهای نا‌تمامی مانده است؛ برای نمونه، اگر گوشی هوشمند دارید که دزدیده شده، برای خارج کردن حساب کاربری جی میل خود از آن، نیاز به کار بیشتری دارید. نخست باید مجوز گوشی موبایل خود را برای دسترسی به حساب جی میل باطل کنید. برای این کار، وارد حساب جی میل خود شده و پس از آن در یک تب جدید، آدرس زیر را وارد کنید تا وارد صفحه تنظیمات امنیتی شوید.

https://www.google.com/settings/security

در این صفحه در زیر بخش Account Permissions روی دکمه View All کلیک کنید تا فهرست همه برنامه‌هایی که به حساب کاربری شما دسترسی دارند، نمایش داده شود. در این بخش، می‌توانید گوشی موبایل خود را نیز ببینید که برای قطع دسترسی آن به حساب کاربری خود، کافی است آن را انتخاب کرده و سپس از قسمت سمت راست روی دکمه Revoke Access کلیک کنید.

چگونه حساب‌های کاربری خود را از راه دور Log Out کنیم؟

خروج از شبکه اجتماعی فیس بوک بر روی سیستم

برای خروج از حساب کاربری فیس بوک به شکل Remote، پس از ورود به حساب، به صفحه تنظیمات حساب کاربری خود بروید و سپس وارد تب تنظیمات امنیتی یا همان Security شوید. در این صفحه، آخرین گزینه با نامWhere you are logged in   وجود دارد. روی آن کلیک کنید تا فهرست فعالیت های خود را ببینید.

چگونه حساب‌های کاربری خود را از راه دور Log Out کنیم؟

برای خروج از هر کدام از این موارد، کافی است روی دکمه End Activity در کنار آن کلیک کنید یا آنکه اگر از تاریخ و زمان مربوطه مطمئن نیستید بر دکمه End All Activity در بالا کلیک کنید.

خروج از فیس بوک روی گوشی موبایل

متأسفانه برای خروج از فیس بوک روی گوشی موبایل راه ساده‌ای وجود ندارد. برای این منظور شما باید گذرواژه خود را تغییر دهید. هنگامی که این کار را انجام می دهید، فیس بوک از شما می‌پرسد، آیا مایل به خروج از حساب کاربری خود از سایر دستگاه‌ها هستید یا خیر؟ گزینه Log me out of other devices را انتخاب کنید و به این ترتیب، دسترسی گوشی شما به حساب کاربری فیس بوک قطع خواهد شد.

چگونه حساب‌های کاربری خود را از راه دور Log Out کنیم؟

همان گونه که می بینید، خروج از حساب کاربری به شکل Remote روی مرورگر‌های سیستم کاری ساده است و روش آن قبلا پیش بینی شده؛ اما مشکل هنگامی بروز می‌کند که پای یک گوشی موبایل در میان باشد که این امر نیازمند روش متفاوت و کار بیشتری است. در نتیجه پیشنهاد این است که به خوبی مراقب گوشی خود باشید!

kamali بازدید : 165 سه شنبه 19 فروردین 1393 نظرات (0)

سلام.بچه ها کسی خبر داره 17هم فروردین کلاس تئوری مدیریت پیشرفته با استاد حکاک تشکیل شد یا نه؟چون همیشه کلاس چهارشنبه ها بود ولی تو برنامه کلاسی یکی از تاریخ های کلاس 17هم بود.کسی اطلاع داره؟

sina بازدید : 209 دوشنبه 18 فروردین 1393 نظرات (1)

کسی از دوستان جواب سوالات پایان فصل هشت و نه مدیریت دانش رو داره؟

jafar1353 بازدید : 135 دوشنبه 18 فروردین 1393 نظرات (0)
 سلام دوستان گرامی امروز با عرض معذرت  براتون مطلبی آماده کردم که به هرحال خواهی نخواهی سراغ همه آمد
تکلیف دارایی های دیجیتال بعد از فوت
گردآوری جعفر سلیمانی
در دنیای کنونی دو جنبه برای زندگی هر فرد متصور است: یکی زندگی فیزیکی وی با تمامی متعلقات آن که معمولا در وصیت نامه ها تکلیف آن مشخص میشود و دیگری زندگی مرتبط با اینترنت و رایانه است. ب عبارتی دیگر هر فرد یک دارایی آنلاین نیز دارد که شامل بخش مهمی از مسائل و رویداد های زندگی وی میشود. اما تکلیف این دارایی آنلاین بعد از مرگ کاربران چیست؟

 شاید این سوال جالب و در عین حال پیچیده ای باشد که به راستی بر سر دارایی دیجیتالی و آنلاین افراد در اینترنت و رایانه چه خواهد آمد؟ احتمالا اصل رایانه شما میتواند به یکی از خویشاوندان تعلق بگیرد اما در خصوص مطالب شما در صفحات شبکه های اجتماعی، تصاویر شما، اطلاعات و مستندات و همچنین حسابهای کاربری شما به شکل کلی چه باید گفت؟

شاید شما صاحب یک وب سایت یا وبلاگ باشید. بعد از مرگ چه کسی قرار است این دارایی را از آن خود کند یا احتمالا از درآمد آن منتفع شود؟

چه اتفاقی برای سر حساب‌های کاربری شما بعد از مرگ خواهد افتاد؟

شاید این سوال برای بسیاری از کاربران یک سوال بی مورد و غیر ضروری و بی اهمیت باشد. شاید پاسخ این باشد که چه فرقی میکند که بعد از مرگ مثلا حساب کاربری جی میل به دست کسی برسد یا نه؟ پس بگذارید شما را با موردی واقعی در این رابطه آشنا کنیم.

اما قبل از آن لازم به ذکر است که تا کنون هیچ قانون مشخص و دقیقی برای تعیین تکلیف دارایی های آنلاین و دیجیتال افراد بعد از مرگ نوشته نشده است. تنها بروز موارد خاص است که شرکتهایی نظیر گوگل و فیس بوک را ناچار به اندیشیدن یک راه کار کرده است.

یکی از این موارد داستان بنیامین استاسِن است که در سن 21 سالگی بدون برجای گذاشتن هیچ نوشته ای به یکباره دست به خودکشی زد. وقتی والدین وی نتوانستند هیچ دلیلی بر این اقدام بنیامین پیدا کنند، تصمیم گرفتند تا با بررسی حساب جی میل و فعالیت های وی در شبکه های اجتماعی سر نخی از این موضوع به دست آورند. اما گوگل و فیس بوک هر دو اعلام کردند که دادن اطلاعات حساب بنیامین به والدین وی نقض حریم شخصی وی است و از این کار اجتناب کردند:

چه اتفاقی برای سر حساب‌های کاربری شما بعد از مرگ خواهد افتاد؟

در حالت عادی زمانی که وصیت نامه ای در میان نباشد، یکی از خویشاوندان تملک و اختیار همه دارایی های فیزیکی را بر عهده خواهد گرفت، اما در خصوص دارایی دیجیتال و آنلاین هیچ قانونی وجود ندارد.

موضع گوگل و فیس بوک بر این اصل استوار بود که چنانچه بنیامین میخواست چیزی را با والدین خود در میان بگذارد حتما اینکار را میکرد. در نتیجه اکنون دلیلی بر نقض حریم شخصی وی وجود ندارد.

در نهایت والدین بنیامین با رجوع به دادگاه توانستند حکم لازم را در این خصوص بدست آورند، اما هرچند گوگل اطلاعات حساب کاربری را در اختیار والدین وی قرار داد، هنوز فیش بوک به دلیل جلوگیری از نقض حریم شخصی از این کار سر باز میزند و این پرونده همچنان مفتوح است.

این مورد خاص به خوبی اهمیت دارایی های آنلاین و دیجیتال افراد را نشان میدهد. در نتیجه این امر منجر به آن شده است که برخی از شرکتها در این خصوص دست به تدوین یکسری قواعد کلی بزنند. بگذارید نگاهی کوتاه به این موارد داشته باشیم.

به شکل کلی در مواردی که وصیت نامه ای برای تعیین تکلیف دارایی های آنلاین افراد در دست نباشد، رفتار برخی از مهمترین شرکتها به شرح زیر است:

توییتر

زمانی که مرگ یکی از کاربران به توییتر اطلاع داده شود، این شرکت اقدام به دیجیتالی کردن همه توییت های عمومی آن کاربر کرده و آنها را قبل از بستن حساب کاربری در اختیار ذینفعان قرار میدهد.

برای این منظور نیاز است که اطلاعات زیر به توییتر فرستاده شود:

- نام کاربری توییتر شخص مورد نظر

- یک کپی از گواهی فوت شخص مذکور

- یک کپی از کارت شناسایی رسمی فرد

اطلاعات شخصی متقاضی دریافت دارایی آنلاین به همراه اطلاعات تماس و آدرس ایمیل و همچنین نسبت با فرد مورد نظر و نوع درخواست – مثلا بستن حساب کاربری – نیز در این میان لازم است.

این اطلاعات یا باید به وسیله ایمل و یا به وسیله فکی به آدرس زیر ارسال شد:

Twitter, Inc.
c/o: Trust & Safety
795 Folsom Street, Suite 600
San Francisco, CA 94107
Fax : 1-415-222-9958”

چه اتفاقی برای سر حساب‌های کاربری شما بعد از مرگ خواهد افتاد؟

فیس بوک

فیس بوک نه اقدام به بستن حساب کاربری فرد متوفی میکند و نه اطلاعات آن را در اختیار خویشاوندان قرار میدهد. بلکه حساب کاربری را به عنوان یادبود نگه میدارد تا در هر زمان توسط دوستان وی بتواند مورد بازدید قرار بگیرد.

شما میتوانید مرگ یک فرد را از طریق این صفحه به اطلاع فیس بوک برسانید و درخواست ایجاد یک یادبود برای وی بکنید. برای اینکار لازم است که آدرس صفحه فیس بوک و ایمیل فرد مورد نظر را در اختیار داشته باشید:

چه اتفاقی برای سر حساب‌های کاربری شما بعد از مرگ خواهد افتاد؟

حساب کاربری گوگل / جی میل

سیاست گوگل در این خصوص چندان مشخص نیست. در واقع هر احتمالی از جمله تسلیم یا عدم تسلیم اطلاعات حساب فرد متوفی به خویشاوندان در این میان وجود دارد. میتوان از طریق اطلاعات زیر درخواست مورد نظر را برای شرکت گوگل ارسال کرد:

- شناسه کاربری ایمیل خود

- شماره گواهی نامه خود

- آدرس دقیق خود

- شناسه حساب کاربری فرد متوفی

- یک کپی از گواهی فوت شخص

این اطلاعات باید به آدرس زیر ارسال گردد:

 

Google Inc.
Gmail User Support – Decedents’ Accounts
c/o Google Custodian of Records
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043
Fax: 650-644-0358.

البته همانگونه که گفته شد هیچ ضمانتی وجود ندارد که گوگل اقدام به در اختیار گذاشتن اطلاعات حساب کاربری متوفی به خویشاوندان وی کند. اطلاعات بیشتر در این خصوص را میتوانید در این صفحه بخوانید.

چه اتفاقی برای سر حساب‌های کاربری شما بعد از مرگ خواهد افتاد؟

حساب کاربری مایکروسافت / Hotmail

اگر یک حساب کاربری Hotmail برای مدت 270 روز بلا استفاده بماند مایکروسافت اقدام به پاکسازی آن میکند. در نتیجه برای جلوگیری از این امر در صورت فوت کاربر، باید اقدام به برقراری ارتباط با Hotmail کرد. بعد از تکمیل مستندات زیر مایکروسافت بعد از شش ماه اطلاعات حساب کاربری فرد مورد نظر را در اختیار خویشان وی قرار میدهد:

- کپی گواهی فوت

- سندی دال بر اینکه فرد متقاضی میراث دار متوفی است و یا وکیل قانونی وی است

- آدرس پستی

- کارت شناسایی رسمی یا کپی گواهینامه رانندگی

همچنین سندی با محتوی زیر نیز باید برای مایکروسافت ارسال گردد:

- شناسه حساب کاربری

- نام و نام خانوادگی دارنده حساب کاربری

- تاریخ تولد

- محل دقیق اقامت و کد پستی

- تاریخ تقریبی ایجاد حساب کاربری

- تاریخ تقریبی آخرین ورود به حساب کاربری

همه این مستندات باید به آدرس ایمیل یا شماره زیر فک شود:

شماره فکس: 4257080096 و ایمیل: msrecord@microsoft.com

چه اتفاقی برای سر حساب‌های کاربری شما بعد از مرگ خواهد افتاد؟

همانگونه که دیده میشود شرکتها، اقدامات متفاوتی را در برخورد با این موضوع در دستور کار خود دارند. البته همواره میتوان حکم دادگاه را برای نسخ این قوانین و به نفع خویشاوندان متوفی ملاک عمل قرار داد.


منبع تابناک

jafar1353 بازدید : 173 جمعه 15 فروردین 1393 نظرات (0)
اشنایی با نرم افزارListary
گردآورس جعفر سلیمانی
منبع تابناک
با سلام خدمت کلیه دانشجویان گرامی امیدوارم تعطیلات خوبی را پشت سرگذاشته باشید در این پست در ادامه سلسه مطالب قبلی شما را با ابزاری آشنا می‌کنیم که فوق العاده هم در راستای جستجوی فایل‌ها و پوشه‌ها به کار می‌رود و هم سرعت کار با اکسپلورر ویندوز را تا حد ممکن بالا می‌برد.

Listary از آن دسته نرم افزارهای فوق العاده‌ای است که متأسفانه درباره آن کم لطفی شده است؛ به این معنا که این ابزار به رغم کاربرد اساسی و فوق العاده آن در خصوص یافتن فایل‌ها و کار با اکسپلورر چندان شناخته شده نیست.

در واقع این ابزار مدیریت فایل و پوشه را در درون ویندوز تا حد ممکن ساده و کاربردی و سریع ساخته است. این نرم افزار از دو نسخه حرفه‌ای و رایگان برخوردار است که در اینجا نسخه رایگان را مورد توجه قرار داده و معرفی می کنیم.

این ابزار فوق العاده برای Explorer را از دست ندهید!

حجم نرم افزار بسیار اندک است و نصب آن بسیار ساده. وقتی برای نخستین بار اقدام به اجرای نرم افزار می کنید در یک خودآموز کوتاه شما را با نحوه کارکرد ابزار آشنا می سازد؛ البته مجبور به دیدن این خودآموز نیستید زیرا بعدا می توانید آن را از طریق آیکون نرم افزار در Tray ویندوز ببینید.

این ابزار فوق العاده برای Explorer را از دست ندهید!

یکی از قابلیت‌های مرکزی Listary امکان تایپ در دل اکسپلورر است که منجر به آن می‌شود با باز شدن یک فهرست همه موارد منطبق با گزینه مورد نظر در مسیر کنونی برای شما به نمایش درآید. این فهرست همچنین شامل همه مسیرهای موجود در سیستم شما برای گزینه وارد شده است.

این ابزار فوق العاده برای Explorer را از دست ندهید!

همچنین با قرار گرفتن بر گزینه مورد نظر و فشار دادن کلید جهت دار راست، عمل کلیک راست شبیه سازی می‌شود و گزینه‌های منوی محتوایی در خصوص گزینه مورد نظر به نمایش درمی آید.

این ابزار فوق العاده برای Explorer را از دست ندهید!

یکی دیگر از امکانات فوق العاده این نرم افزار، امکان جستجوی خوب آن در سیستم است. در واقع اگر موارد جستجوی خود را با پیشوند (>) بدون پرانتزها همراه کنید، گزینه مورد نظر شما را در کل سیستم جستجو می‌کند. جستجو برای موارد بسیار سریع و بدون دیرکرد است.

این ابزار فوق العاده برای Explorer را از دست ندهید!

همچنین این قابلیت در Listary وجود دارد که مسیرهایی که بسیار مورد رجوع هستند، به شکل Favorite درآورده تا بعدا دسترسی سریع‌تر و آسان‌ترین را به آن‌ها داشته باشید. بری این کار کافی است، آیکون کوچک شبیه قلب را که در کنار گزینه‌های یافت شده وجود دارد کلیک کنید.

این ابزار فوق العاده برای Explorer را از دست ندهید!

نکته پایانی، تنظیمات فوق العاده این نرم افزار است که به شما اجازه می دهد به هر ترتیب که دوست دارید، عملکرد نرم افزار را شخصی سازی کنید.

این ابزار فوق العاده برای Explorer را از دست ندهید!

آن گونه که مشخص است، این نرم افزار فوق العاده می‌تواند کاربرد اساسی در سیستم هر کاربری داشته باشد؛ به ویژه آن دست از کاربرانی که عادت به استفاده از صفحه کلید به جای ماوس دارند، ولی این نرم افزاری است که همان گونه که گفته شد تا حد زیادی کم لطفی شده است!

من خودم از موقعی که این نرمافزار را روی سیستمم نصب کردم کارکردن با فایلها و پوشه ها برام خیلی اسونترشده

دانلود نرم افزار با لینک مستقیم

تعداد صفحات : 7

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • ارتباط با ما

    انجمن مدیریت فناوری اطلاعات پیام نور تهران غرب:

    mitpnu@yahoo.com 

    mitpnu00@gmail.com  

    mitpnu@hotmail.com

    آمار سایت
  • کل مطالب : 190
  • کل نظرات : 221
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 1804
  • آی پی امروز : 1
  • آی پی دیروز : 66
  • بازدید امروز : 4
  • باردید دیروز : 469
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 4
  • بازدید ماه : 2,312
  • بازدید سال : 11,346
  • بازدید کلی : 256,109